Turbo functie

turbopic_web

Met gepaste trots delen wij u mede dat vanaf heden alle P1 movers zijn uitgerust met een nieuwe unieke Turbo functie.

De krachtigste mover in de markt (KCK testwinnaar) is nu nog sterker. Door de upgrade van diverse componenten en software, geeft de P1 mover nu tijdelijk 20% meer kracht, waardoor u uw caravan zelfs over de meest onhaalbare obstakels kunt manoeuvreren.

De Turbo functie duurt max 10 seconden, waarna de P1 mover terug schakelt naar zijn normale kracht. De Turbo functie is na 2 minuten weer opgeladen en vervolgens weer klaar voor gebruik. Deze unieke functie maakt de P1 mover “de krachtigste caravanmover ooit”

De P1 mover is hierdoor bij uitstek geschikt voor de grootste dubbel-assige caravans, waar normaal een 4-motorig systeem wordt toegepast. Met de aanschaf van een P1 mover bespaart u dus dubbele kosten en dubbel gewicht.

Bekijk hier de video:

metroui-youtube-icon